beat it

Köpte två MJ tishor som jag sa att jag skulle göra, blev svart och röd den vita var inte snygg på!

 

Köpte ett par mjukisar som jag letat efter så länge, var tvungen att köpa på herravdelningen eftersom att dom som gör mjukisbrallor för tjejer verkar tror att vi vill att dom sitter tight i asset och pösiga på alla andra ställen?!

 

Sen köpte jag en adidas väska, ville ju egentligen ha den vita som har rött och vitt på sig men den är ju slut såld överallt.

 

Köpte också en brunkajal eftersom att jag snor mammas hela tiden, har gjort det i ca tre år nu, tänkte att det var dags att ta steget mot en friare värld :D, nu ska jag klä på mig börjar blir K A A A A L L L T!

I'm fat borde det stå, ser ut som en liten sumo men det är bara för att jag ville ha stora tröjooor för att det är så galet fult med tajt tishor, sen blir naize till dansen också, som för den delen drar igång redan imorgon, YEAH BABY!


blue

ååh så fina färger. Blå har fanimej varit favorit färgen sen BB typ eller något. Nästan iallafall :D. Gjorde en remix med mörk och ljus blått. Haha blev så fult men fina färger ändå, öva öva öva mini! Nej nu ska jag ta och duscha. Föresten så är blogg.se så jäkla sämst. Gulledulle tarre ska hjälpa mig sen och byta blogg, yaay ;* <3

Föresten, varför ska det alltid ut som att jag har mamut händer på bilder? När jag i verkligheten har världens minsta handflator med pommesfrites fingrar?! asså dom blir så fula på bild haha, dom är typ snea också? eller sneda kanske man säger.. hmmm.. pussis


you are my destiny

tjena fellas! Nu ska jag pappa och mamma iväg till skärholmen, ska shoppa såklart. Ikea och skärholmen centrum! pheeeu satan vad skönt, jag slipper ta tåget in till stan, hatar att åka in till stan, eller nej inte hatar but Im pretty sick of it... Nej nu ere dags och dra!

mj tishor

Dom här är så jäkla snygga, är taggad på att köpa alla tre men blir nog bara två. Ska dock in till stan och göra det idag, orkar egentligen inte pallra mig ända dit men jag kan inte komma på vart det finns ett närmare gina tricot. Någon som vet? Heeelp me. Kommer föresten få besluts ångest när jag provar dom (antagligen) älskar alla tre låtarna och så får gå på hur dom ser ut på, puss!

Jag har aldrig på mig rött, med undantag om det är julafton så det skulle vara nice med rött. Så kanske blir en röd:D?

9MM

Haha erkänn att vi var äckligt heta! Och jag sitter på min tufftuff! eller det är inget tåg, men vet inte vad traktorer säger.. eller haha jo brumbrum kanske? nej mer wrrrromwrroom eller nej det är mer en snabb bil, och tut tut, har en traktor ens en tuta? Svårt :(.. Men ärligt vi var grymma, hade till och med två stycken råttor! HAHA, äckligt!! Okej nej förlåt jennifer, jätte gulligt med råttor.. hehe! (Y)

Fifan finns inte ord på hur mycket jag kommer sakna er när nian är slut, love you guys!

spexfoto

Hinner inte skriva så mycket, ska nämligen iväg till Linköping på kräftskiva. Kommer hem på söndag igen. Blev inget bloggande igår eftersom att jag inte hade något internet. Igår var det iallafall skolfotografering och eftersom vi går sista året så hade vi spex. Vi var bönder. Det blev väldigt lyckat faktiskt slutade med att iprincip hela klassen satt på höbalar och jag satt på en leksaks traktor längst fram med Belle och Mattias. Ska strax slänga upp en bild hur fotot blev (om jag hinner). Här är iallafall ett litet smakprov på hur vi såg ut. Haha och jag är INTE en porrig bonde som philip tyckte, meningen var att jag skulle vara baby bonden :D! PUSS
Ni får bilderna imorgon, måste dra nu!!

halv åtta hos mig

Huvudvärken sitter så jag fortsätter att knarka alvedon, ipren och allt annat som säger sig hjälpa, trots att det inte gör det.. Har inte så mycket  att göra just nu, kan inte sminka mig förens mamma kommer hem eftersom att hon har med sig sin bruna kajal och jag har inte hunnit köpa en egen ännu ;$.. Så får hoppas att hon är hemma åtminstånde kvart över 7 så att jag har lite tid på mig eftersom att Belle hämtar upp mig vid halv 8. Har tydligen idrott idag också (y)!! verkligen jätte bra.... Missförstå mig inte nu jag älskar idrott eller jag älskade idrotten som vi hade förut, när vi hade Roger. Nu när han var tuvungen att sluta så har vi fått en kille som heter Christian.. "weho", plus att idrott+migrän+ljuset i idrotts hallen=  inge bra alls. Men aldrig att jag tänker hoppa över första idrotts lektion, får stå ut!
Tror att mamma kom nu, ha en bra dag och önska mig lycka till med fotot haha kan behövas! PUSS OCH SMEK

spexfoto

Imorgon är det spexfoto i skolan och jag kan nt bestämma mig för vad jag ska ha på mig, ovanligt.. Skjorta och shorts eller hängselbyxor? Det lutar mot hängselbyxorna, kanske kan ha skjortan under? och stövler å en röd keps på det å självklart ett halmstrå i munnen hihi. Nej ajj nu göre riktgt jaevla önt.  Måste sova och äta, eller äta och sova kanske. Hmm puss natti på er, sleep tight!

migrän

okej, kan nt skriva så mycket nu eftersom det är jobbigt att sitta vid datan. För er som aldrig haft migrän så är det äckligt jobbigt att vara i ett ljust rum eller ex. sitta framför datan. Men tänkte uppdatera er lite ändå. Idag har jag som sagt tagit ID kort. Det gick ganska bra blev nöd med 2/4 så nu blire så svårt att välja hum.. Köpte föresten två par jeans idag, från barnavdelningen ofc (y).. ne men dom var snygga kan inte rå för att jag bara kan ha från 11-12 åringars jeans haha :(.. Köpte ett lila grått linne också, plus en skit gullig grå stickad halsduk som hade en luva och två bollar haha kan inte förklara.. Ni får se imorgon. Om jag skulle ta kort med blixt nu skulle jag förmodligen dö, så bäst att låta bli. Bilderna är tagna innan huvudvärken, I look like shit now.. Najti najti fellas!

tråkig dag

Jahapp, vad har hänt idag? Det har regnat.. mycket. Det gillar vi, åtminstånde jag. Sen har jag ätit en massa godis, det gillar vi inte. Måste sluta med det. Fy. Sen har jag ätit god mat.. suttit vid datan hmm å vilken seg dag har inte gjort något kul alls ;(!

Men imorgon så ska vi åka och ta id korts foton, och gissa vad jag ska göra sen :D... shopppa! Fast nej dom senare gångerna jag har varit shopping sugen så hare bara gått å skogen, men nu jävlar ska jag hitta något och helst ett par jeans som passar. Kan liksom inte ha några av mina som jag hade innan sommare and it sucks, alla har blivit förstora och jag har krympt. Så nu har jag ett par jeans som jag kan och och ett par jeans leggins, KUL! Köpte ett till par jeans leggins idag men dom åker tillbaka till affären imorgon, ångrade mig helt, gillar inte färgen alls.. way to blue! Har föresten fixat min mini pc så att jag kan ta lite flera bilder nu, yay me! Men sen, nästa vecka tror jag.. När jag får min macbook då jäflar skare bli en massa bilder! Nu ska jag kissa! PUSS

nightmare

Åh fyfan vilken natt, på ett dåligt sätt! Usch jag hade världens mardröm. Vaknade av att jag hyperventilerade och inte kunde andas. Tårarna bara forsade och så låg jag och skakade. Det var helt äckligt för jag skakade så mycket att jag inte kunde röra på mig, så det tog ett tag att ta sig upp men när jag gick upp så var jag tvungen att kolla på mina ögon och dom var precis lika lysgröna som dom alltid blir när jag gråter.. Bilden gör det inte ens rättvist för dom lös fan haha usch..
Haha vet att dom är helt fula, men var bara tvungen att visa för det ser så sjukt läskigt ut, iallafall i verkligheten. nej usch och fy.

Nej nu måste jag ta tag i  allt även fast jag inte orkar. Idag vet jag nt riktigt vad jag ska hitta på förutom att plugga lite, men sen ska jag nog bara slappa.. eller kanske fortsätta skriva på någon av mina noveller.. vet inte känner för att bara ta det lugnt idag känns som att jag och belle och alla har hittat på någonting varje dag och nu behöver jag verkligen bara vila. så så blir det nog.

Nej nu äre dags för frukost, känner att min magen inte pallar vänta längre. Haha så roligt för när jag blir riktigt hungrig så kan den verkligen få ryck och "skrika" haha helt sjukt. Nej nu: MAT!♥

my sweet shoes


Var inne i stan med Belle och Nikki idag. Letade efter ett par jeans som jag såklart inte hittade. Gah blir så irriterad! Varför finns det inga smala och korta byxor? fååååår ååh.... grr. Blir så arg. Dessutom har jag bajz ont i min stortå :(! Köpte iallafall ett par skor idag, dom är så puttinuttig, fast dom var lite stora, trots att jag köpte storlek 36, aaah vafan? Ska jag börja köpa skor på barnavdelningen också eller? va va va? ;( Fan vad jag hatar min kropp, hatar allt ååååh BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! Nu ska jag duscha, det är iallafall skönt..♥

oke.. ska inte vara så negativ men jag känner att jag bara vill bort här ifrån, flytta långt, börja om och åh bara.. jag vet inte.

skjortan

Godmorgon! Måste äta frukost nu så att jag orkar dagen men tänkte bara visa min nya skjorta först. Visst är den bara hur fin som helst? och så är den i det där materialet som jag ville ha också, flanell eller hure nu stavas. Känns som att ha en pyjamas på sig, and I love it! Får bara hoppas på att jag slipper se en liten tjej på 8 i samma tröja... åtminstånde inte när jag har på mig den haha, ääh vafan är man liten, så är man! Nej nu jävlar, dubbla alvedon + vatten och bröd eller något. PUSS!

underbara twilight soundtracks

twilight Robert Pattinson- Never think

twilight- Let me sign

twilight- Stolen

twilight- Vet inte vad soundtracket heter ;(


young girl don't cry

Har köpt en riktigt fin skjorta, ser ut som en gammal farfar skjorta, inte i dom färgerna som jag egentligen ville ha (blå och röd rutig) men den är fin ändå, den är röd och svart rutig, ganska stora rutor inte heller vad jag ville ha men den var så fin så jag bara var tvungen att köpa den. Just nu sitter jag och sprättar upp en text som stod i nacken på skjortan, köpte den på barnavdelningen och barnkläder ska ju alltid ha en massa jävlans märken och texter å krumelurer, inte najs. Men har man en sprättare så är det bara att köra hårt (y)... kul. Det går skit segt. Men mamma får hjälpa mig när hon kommer hem igen, hon var grym på det där, lika mycket som jag sprättade på en timme sprättade hon på tio minuter typ haha, jag är sämst vet haha ;(..  Jag köpte också en vit kajal! Ska testa den nu, ögonen blir ju större när man använder vit kajal på insidan så hoppas på resultat, har redan rätt stora ögon men man kan aldrig få för stora! eller jo det kan man nog.. wääääh kom och tänka på en kille som pluppade ut sina ögon en gång usch blää.

"there once was a little girl who never knew love
                                                                                  until a boy broke her heart"


pluggis

ooh vad skönt, nu har jag gjort alla målen i matte för den här veckan och det är bara måndag, riktigt skönt att ha det gjort faktikst! Bara det jag tänkte säga och att jag har världens jävla mens väääääärk och att jag hatar att vara tjej och funderar på att bli en kille men undrar om man ändå kommer ha mens(?) och kom precis på att det är klart att man kommer ha det blääääh!

hello fellas

Det har bara gått ganska exakt 28 minuter sedan jag gick upp och jag är iprincip klar eller har inte ätit frukost och inte sminkat mig, men det är sånt som går snabbt. Så nu har jag inget att göra ;3... såå då passade jag på att tagga till på dansen som startar nästa vecka och hur göra man det om inte kolla på Erik saradpons koreografier aaaaaahhh blir galen faan vad jag bara vill flytta till London och börja på pineapple ;(;((! Nej nu började min mage skrika dags att stoppa något i magen, hmm sugen på milkshake... haha nej fan jag måste sluta äta det för min röv växer som jag vet inte vad när jag äter det hahah den har blivit mycket större MEN fortfarande FAST! Känner att jag måste säga det varje gång jag påpekar att den har växt, jag har ju inge *dojjn dojjn* rumpa liksom :D!♥

segt

Igår sov min lilla korv här, Belle alltså. Vi visste inte riktigt vad vi skulle hitt på men till slut så hamnade vi på en fest i skäcklinge hos en kille som hette Jacob, var ganska segt men ändå trevligt med lite nytt folk. Kom hem ganska tidigt halv ett eller något sånt. Aja vet inte vad jag ska skriva, hände inte speciellt mycket.

Idag däremot så drog jag och Belle in till stan en stund vi tog med oss china och gick lite bortom kungsträdgåren där det finns gräsplättar satte vi oss och solade och lekte lite med china. En snygg engelsman kom fram till oss och började fråga lite om chin, haha det är BRA med hund! Nu är vi hemma hos mig och har precis tjockat oss med pizza fyfan blä kommer spy mår så illa :(! Det smakade inte riktigt som jag hade tänkt mig men ändå åt jag upp hela så jävla korkad, men höll på att dö utav hunger så det så :(! Nu städar Belle lite i mitt rum (haha det är BRA med vänner också) samtidigt som jag funderar på att förstöra hennes bäddning och dö i sängen idag.. Låter som ett skönt alternativ. Men först, bort med sminket!

söt

Kolla vad mamma köpte till mig idag, en almanacka eller hur det nu stavas. Det var iallafall precis vad jag behövde. Har ju bestämt mig för att skriva upp alla prov, alla danslektioner, alla tider, besök hos tandregleringen, läkartider allting. Jag känner att min hjärna inte vill jobba med mig längre och jag glömmer allting hela tiden så då blir det perfekt att kunna kolla i den här. Dessutom så ville jag ha en med lite färg och så eftersom dom vanliga är så tråkiga och sen finns det ju dom i skinn och så ni vet dom med knappar men dom känns så otroligt övervuxna haha. Så den här blir bra. Behöver lite färg i min vardag känner jag. Jag är så jobbig för om det inte är fina färger och sånt på mina saker så tappar jag lusten haha, men nu ska jag visst äta. Yammi är så hungrig att jag dregglar haha.

Ska nog ta bort det där bandet som sitter på almanackan, så att blir som på den andra bilden, ser lite barnsligt ut med bandet:)

godnatt

Här är örhängena som jag fick låna utav Bellsen. Visst är dom skit tuffa. Mi lajki very mucho! Små elgitarrer. Hennes var också coola, var precis likadana fast bandspelare. Fan vad jag älskar dom haha. Nej nu ska jag sova är så trött, trots att jag sov nästan 2,5 timmar för ett tag sen. Imorgon blir det shopping om jag orkar vill säga annars kanske jag bara träffar lite folk på kvällen.. aja sleep tight!

take me away, far away

Är vi inte söta? Syster och jag i grekland. Vill tillbaka åh det var så mysigt där. Blä HATA SVERIIGE AAAARR! hihih jag är brunast!

come touch my soul

My Ride - Jeremih; Allt Jeremih gör är fan skönt att lyssna på.

Kevin Cossom ft. Snoop Dogg - Relax
; Så sköön, har fastnat helt!

David Guetta ft. Kelly Rowland - When Love Takes Over; börjar bli lite uttjatad men så skön ändå.


mini fetto

Shit pommes klockan var bara kvart i sex eller något sånt när jag däckade i sängen, vaknade vid ungefär nio tiden haha blir fortfarande förvånad över att jag kan somna precis när som helst och nästan var som helst. HAHAHA en gång somnade jag i mitt eget knä på tåget, typ ramlade ihop och låg dubbelvikt?! haha stört. Som tur var jag inte ensam då. Och sen igår efter skolan så somnade jag i soffan och vaknade av att jag dregglade på min hand haha fan vad äckligt!! Fräscht mini.

Efter jag vaknade så var det ända move jag orkade göra var dom få stegen till köket och hämta ben & jerrys! Cookie dough såklart, dah! dah! DAAAH! Iallafall så hämtade jag glassen och släckte lampan satte mig med täcket och käkade haha fan låter som en deprimerad tjockis :D. Eller en emo. Tänkte på det, kan inte tänka mig en emo som äter ben & jerrys. Visst passar det inte? Får inte ihop det liksom :o:OO:O haha neej jag är trött :(.. Inget illa mot er emos, fast fan ni är så deprimerande vad är det för fel på färger :(? Colour is fashion! Fast inte om man blandar tomte röd med knallrosa.. ett tips till er bara :D!

Oh juste, någon som vill shoppa med mig imorgon? Ska köpa massa ögonskuggar jäjäjä är någon på eller? Hello :(?

HAHAHA min rumpa fortsätter växa, dock fortfarande fast (känns som viktig information). Måste bero på min nya ingen mat men massa glass diet haha jag gillar't!

Det här gillar vi också! Jay sean - ride it. Så jävla skön!

lyxshake

Efter skolan idag åkte jag in till stan med Belle eftersom att vi skulle klippa oss och hon ville shoppa, ville jag med såklart men har inga pengar nästan :(. Hur som helst så blev det ingen klippning eftersom (precis som väntat) så fick jag lugg-ångest och vågade inte och Belle orkade inte haha. Men hon köpte lite kläder istället och massa örhängen, fick låna ett och ett halvt par, haha så nu har hon bandspelare i öronen och jag elgitarrer plus att vi har varsin nit, skit coola. Vi träffade också Ludde och Alex inne i stan.

Juste :D! Jag testade MAX nya milkshake, lyxshaken ni vet? Sataan vad god den var! Det var jordgubbsmilkshake med grädde och riktiga jordgubbsbitar. Grymt gott 5/5 helt klart. Fin var den också! Och mätt blev man, är verkligen helt proppmätt haha.

Taio Cruz - Break your heart: Stört skön låt älskar beatet, you gotta love it!

lugg eller inte?

okej kan ju bara säga att det visst blev brosjön idag. Usch vilken jobbig dag det var hatar lagdagar och små pluttiga skitungar som inte lyssnar (vi hade ansvar för några sjuor). Grrr.. I hate them. Sårri men fan. Jag funkar INTE i sammarbetsövningar om jag hamnar med folk som inte lyssnar då tänds min stubin på en gång och den är inte lång! Aja nu blir det BJ och movie.

Filmen blev tydligen inställd eftersom att det var en splash splash hugga i hjärnor och lungor film = mini spyr = luktar äckligt så vi stängde av den. Föresten så ska jag in till stan imorgon med Belle och egentgligen Josefine hallman också men hennes grandpa blev sick så hon kunde inte :(.. hoppas han blir bättre!

JUSTE! Imorgon ska jag och belle klippa oss eller jag ska bara klippa lugg meeen ändåå. Jag kommer antagligen ångra mig precis när jag betalat och frisören har köttat in med saxen. Sen kommer jag gråta när jag kommer hem för att jag är en tonåring med mycket hormoner. Sen kommer det gå över. Och sen kommer jag att blir sur så fort någon kommenterar min lugg. Obs detta är endast om jag inte blir nöjd.  Det ärca 10% chans på att jag blir nöjd också. Let's hope! Funderar även på att lägga in en mörkbruntoning då mitt hår börjar bli grönt(?!) men det är ju iofs lite speciellt.. hehe. Nej men det blir naaaize as hell. Kanske.

Funderar föresten på att skriva "I want you to colour my blog" på headern istället. Märkte nu hur otroligt grå den är haha tumme ner.

Föresten. Jag är ganska tokig, jag vet haha får jag höra ofta! Men å, nu inser jag själv hur konstigt det här låter men jag vill verkligen tappa min solbränna och bli bleka jag igen. Vene varför men jag vill verkligen det. Vill att mina små "söta" fräknar som fortfarande är kvar sedan solen attackerade mig i grekland ska försvinna. För antingen vill jag vara blek som jag är eller så vill jag vara brun året om men den här mellan färgen gör mig crazy. Fast jag skulle inte vilja vara albino. Inge illa menat fast om jag nu var det så skulle jag färga ögonbryn, hår, ögonfransar och använda linser, för dom har väl lite woho ögon eller? Är det bara albino kaniner? Hmm svårt det där. Men Allvarligt gör det och no one will ever know! Kategorin får bli "tip" eftersom att det där var ett väldigt bra tips :D.

okej får hoppas på att min lugg inte blir sådär.. Men ska be han/hon klippa den låång så jag kan fixa den själv och sätta upp den om jag blir arg och missnöjd! Tycker verkligen synd om frisörerna som har klippt mig jag blir alltid så arg :( gotta work on that.





andra skoldagen

Godmorgon! Visst är jag duktig? Jag börjar inte förns halv 9 och jag är redan uppe. Ställde klockan på halv 7, jä. Föresten så märkte jag precis en ganska sorglig sak. Har börjat känna mig gammal för att jag har blivit en sådan rutin människa haha. Tex nu, varje morgon äter jag exakt samma frukost, filmmjölk med varma hallon, müsligrej och kli. Haha och det värsta är att jag alltid lägger i det i samma orning. Och nej jag har inga tvångstankar eller nåt sånt hah men det har bara blivit så och jag stör mig som fan på det. Men imorgon känner jag att det är dags att bryta mönstert. Kanske lägga i müslin före hallonen? hmm.. nu usch framtida frukost planer - gammal! Detta kan inte betyda något bra :(.

Idag är det föresten torsdag, det vill säga andra dagen i skolan men eftersom att vi ändå bara har lagdagar så är det lugnt. Lagdagar= vi ska visa dom nya skitungarna (sjuorna) i våran skola att vi inte är lika elaka som vi ser ut, inte alla iallafall :D. Men förra året så var det en dag då man skulle springa runt i skogen och tönta sig hoppas vi slipper det idag, jag fryser verkligen heela tiden så blir glad om dom dumpar den idén. Fick föresten veta att våra macbooks kommer om only 2 weeks (vet att jagskrev det igår) villket betyder att jag får min data ungefär samtidigt som jag får min nya sexiga skinnjacka, yay!!

Nej nu ska jag motvilligt klä på mig, orkar verkligen inte inte! Haha oj blev inte två gånger, orkar inte ta bort det haha ååh suck..

sexy bitch

När vi ändå snackar om trollen så måste jag visa en video på ludde hahah asså jag dör. Jag och Belle kunde inte sluta garva. Så jävla störd han är hahah.

fnutte

Hahahah jag dör kolla vad luddi precis skickade till mig, haha han är så göllig. Nypa kinder vill man ju bara göra när man ser honom haha. Och vet ni vad? Jag har hur länge som helst velat käka kina mat hur sånna där take away lådor som alla äter ur i amerikanska filmer och vet ni vad luddi har gjort då? Han har letat upp ett ching chong ställe som har sånna take away kartonger :'D.

Haha, fan vad jag älskar mina vänner så söta och puttenuttiga allihopa. Föresten så fick jag mina rolling stones tishor av belle idag, dom var riktigt nice. Funderar på att ha någon imorgon :)) Tack så mycket för dom pumpkin!

Haha föresten, ser det inte ut som någon har polerat mina tuttar i en såndär bowlingklots-polerings-grejs på bilden.. eller är det bara jag? hahah nej nu måste jag verkligen kissa! Nödvändig information, lite bonus sådär för speciella läsare, det vill säga Belle :D.

Visst är han sööt? Eller det var ingen fråga föresten haha :D

bh väska haha

Hahah kolla vad jag hittade. Är dom inte otroligt fula? Eller dom är ful söta. För er som inte ser så är det en väska designad efter en BH. Haha jag skulle aldrig vilja gå runt med den där på axeln, folk tror att man glömt sätta på sig bh:n eller någe ;$. Hehe. Inte så nice fast en ganska rolig idé. Hur mycket ska vi sätta på att det var en kille som kom på idén haha. För er som liker dem kommer dom också från eleven. Men ärligt beställ inte, dom är fula och jag skulle störa mig om folk gick runt med bh väskor då kan man ju lika gärna gå med en midjeväska runt pattarna. Inte så nice? exakt.  Så vad ni än tänker, låt bli. Ett tips bara hihi.

Fast om jag måste säga någon så var den ljusblå helt klart sötast. Så om ni nu måste beställa en så beställ den, okej?! :D

wish candle

Hittade skit söta ljus på eleven.se. Det är olika doftljus med två sånna där grejer man tänder på och och så är dom i olika färger, det står också olika ord på ljuset, det ser ni väl själva iofs haha men dom är skit fina kolla bara. Puttennuttefnutte sött.

Föresten, kolla på ljuset i mitten, det är ungefär den färgen som jag vill ha på mina väggar i rummet fast inte riktigt så blått utan lite mera grönt i. Ni fattar säkert inte men jag har bilden i huvudet.

brunette

weeei! Nu är jag lite glad. Har äntligen hittat en bild på hårfärgen som jag vill ha. Har letat så länge efter just den färgen som jag så gärna vill färga till och det här är inte riktigt exakt den färgen men det börjar närma sig iallafall. Fast haha vill ju inte lämna fram den här bilden hos frisören och ba: hej gör mig som hillary duff. Haha pinsamt. Funderar på lång lugg också. Vad tror ni om det? Hmm..



kalender

Jag har gjort om bloggen igen vet inte vad jag tycker. Lite väl grå kanske? Hm.. vet verkligen inte men orkar inte bry mig heller. Den får se ut såhär så länge så fixar jag det senare.

Idag var det första dagen i skolan, kändes tråkigt men ändå helt okej. Vet iallafall att vi kommer få hem våra mac datorer om ca 2 veckor så det ser jag iallafall fram emot. Men det är väl typ det ända.

Jag måste föresten köpa en fin kalender så jag kan hålla reda på allting för annars glömmer jag bara haha. Har letat men alla är så bajz tråkiga och stel och blä. Så om någon vet vart det finns snygga och lite ovanliga kalendrar så blir lilla mini glad. Skulle också vara kul att göra sin egen kalender men vet inte om jag orkar vara så kreativ just nu. Har tappat lusten för det mesta för tillfället..

Men nu ska jag kolla på film med micaela och mamma. Vet inte vad vi ska se men det blir väl någon thriller, brukar bli det. Aja dags att vara social. Puss och godnatt om jag inte orkar skriva något mer.

choklad milkshake

jää det blev en choklad milkshake! En tjej gav mig ett recept på det igår så var tvungen att testa och det blev helt stört gott! Jag ska lätt öppna en egen milkshake bara när jag blir vuxen eller inte men fan vad mums. Told ya fellas you gotta try this! muuummma

så otroligt gott mums mums mums inte så nyttigt men skit samma. Rumpan fortsätter bara att växa haha

vaniljglass

Yumm yumm mamma och pappi kom med glass till mig eftersom jag inte kan äta riktig mat så har jag blivit beroende av nudlar och sånt men framför allt.. smoothies! So yum! Så roligt att blanda ihop lite vad som helst blir ju gott vad man än gör haha.

Haha okej måste berätta en sak, nu när jag inte kunnat äta på riktigt på snart två veckor så har jag pressat i mig en massa glass och så och jag trodde verkligen jag skulle gå upp i vikt som satan men icke haha dock så har min rumpa blivit större såg jag precis nu HAHA! Men det är nice för den är fortfarande fast. Haha fattar inte att jag precis skrev det där haha.

bebi

åh åh åh, jag vill så gärna gå på Pineapple Dance Studios. Gissa vart det ligger? Covent Garden.. i London! ÅH varför. My life sucks nej men fan vad jag hatar det här landet. Vi har verkligen ingenting bra här. Allt man vill ha ligger någon annanstans far away :(. Fast det finns ju folk som har det värre (jag vet!) men man kan ju inte alltid tänka så eller vene blää vill gå där iallafall. Det regnar mycket där också vilket är ett stooort plus från en liten tjej! Antingen ska det regna hela tiden eller vara riktig sommar värme. Inte Sveriges sommar för den ger mig bara huvudvärk. Haha detta borde bli en hatblogg mot sverige istället :p.

En sak är jag glad för iallafall och det är att jag idag beställde min nya skinnjacka som är SO HOT! Brun med nitar. Tyvärr kommer det ta från 9 och upp till 14  arbetsdagar att få hit den men det är fanimej värt det. Måste visa en bild på min lilla älskling, voíla!

here's my lil' baby isn't he sweet!

hallon

Gjorde världens yummigaste hallon smoothie idag. Tog frysta hallon och la in dom i micron i ca 1 minut sen när dom var helt varma och nästan smälta så la jag som i mixer grejjamojjen och la i vaniljglass och lite mjölk sen miiixade jag och la i lite mer vanilj glass och lät det vara lite glass klumpar och sedan käkade ja det, gjorde till mig och pappa. Sjukt gott.  Ska börja göra mera smoothies. Perfekt till mig som inte orkar äta något på morgonen. Fast om det ska bli min frukost så kommer jag nog bli tvungen att dumpa glassen.

so real cru

älskar hela den här gruppen. Dom borde lätt ha vunnit, så jäkla grymma allihopa.

nudlar

okej allt suger just nu men jag sitter och äter nudlar (typ en utav det enda sakerna som jag kan äta förtillfället) och kan inte låta bli att njuta liite. Det är så jäkla gott. Fan vad jag älskar nudlar. Mitt studentliv kommer äga. Godaste maten och jag kommer inte klaga, inte ett dugg! Fast jag kommer ju inte spendera min studenttid i sverige som tur är så får hoppas på att dom har goda nudlar vart jag än hamnar haha. Om ni undrar varför jag inte kan äta mat så är det för att jag satte på en tandställning idag. Har längtat efter den som fan, låter dumt ellerhur? Men det ska bli så skönt att ha det gjort. Dessutom ska jag bara ha den i 3-6 månader så det är CHILL.

tjejorna

Hade skit trevligt med tjejerna idag, vi åkte in till söder och tog en ficka på wayne's coffe. Ta aldrig varm choklad med marshmellows där! Min marsmellowsar var i alla mjöliga skumma färgar och dom smakade päron, jordgubb, apelsin! (jag hatar godis som smakar apelsin, älskar dock vanlig apelsin) och massa annat konstigt som inte alls gjorde sig bra med varm choklad. Så det var inge vidare men vi hade trevligt ändå :). Nu ska jag alldeles strax duscha och sedan gå och lägga mig och läsa eclipse. Imorgon ska jag upp tidigt och åka in till östermalm till tandläkaren, weho.. så måste vara utvilad, trots att jag sov i ca 13 timmar idag så är jag hur seg som helst. Nej nu ska jag hoppa in i en riktigt varm och skön dusch. (Skrev det här igårkväll men det blev något knas med publiceringen.)

haha var tvungen, detta är då min utpressnings blick. Funkar den? Alltid.

smoothie

Ikväll ska jag träffa camilla och sofi ska bli så jäkla kul har inte sett dom på ett år ungefär! Saknat dom as hell. Igår gick föresten min mobil sönder. Så jäkla typiskt så fort jag rör i en mobil så går den sönder, blir galen på mig själv jag är så jävla klumpig.
Men men nu ska jag gå och göra en smoothie och sedan fixa i ordning mig. C ya

funky

Jay sean - Ride it

shoppa

Funderar på att försöka dra med mig mamma in till stan imorgon för att gå runt i lite affärer. Det är rätt mycket som jag skulle behöva och "behöva" handla innan skolan (framför allt dansen) börjar. Dessutom vet jag att hon vill köpa ett par nya skor så hon kanske går med på med. Det är bara hoppas. Imorgon är det föresten the voice och jag ska inte gå. Känns som att jag har passerat den tiden, springa på the voice och ung08 är inget för mig längre. Ta inte illa upp ni som gör det, respekterar det men det är bara inte min stil längre. Men det betyder inte att jag inte gillar konserter för det gör jag verkligen men just the voice, nrj, rix fm.. njae, jag klarar mig.

Men att shoppa kommer aldrig sluta ha samma betydelse för mig hihi och det klarar jag mig inte utan så en shopping runda blir det nog imorgon, bara att hoppas på att mamma är lika taggad, annars kanske det är någon annan som vill springa i affärer med mig :)?

Saker som behöver handlas:
• adidasväska, till både skola och dans
• adidas wct jacka
•  mörkblåa jeans
•  gråa mjukisar till dansen
•  dansskor
•  almanacka, i år ska jag planera.. allt
•  stövlar
•  skinnjacka (ska beställas)
•  stickade cardigans
•  toppar och tishor

Har såklart inte råd med allt nu och hoppas på lite sponsring från mamma *blink blink* inte för att hon läser min blogg men man vet ju aldrig (a). Hoppas iallafall att jag kan få tag i några av sakerna. Kläder, skor och väska till dansen prioriteras i första hand, såklart :D!

tack belle <3

Ohyeah, kolla vad hett! Dom här två rolling stones tishorna har jag fått av världens bästa Belle! Kolla så fint, hon har till och med vikt dom på bilden :'). Det roliga är att bara för någon dag sen så köpte jag ju en grå rolling stones tee med rosa läppar på eftersom jag alltid velat ha en sån tee. Och nu har jag tre stycken, yay! Tack gullunge, jag älskar när du råkar krympa din kläder hihi Love!

lista

Duscha - check!
Skölja ur inpackning - check!
Ansikstkrämer -  check!
Bodylotion - check!
Fixa naglar -
Städa rummet -
Ut med China - check!
Hitta dansskolor -
Checkar av allting en efter en i listan, det får gå i min egen takt.. Det vill säga sakta. Men men det blir av iallafall :)

Iam so real

Är fortfarande sjuk, känner mig fortfarande hängig och trasig men det är åtminstånde lite bättre. Mår inte lika illa längre. Men jag har ändå bestämt mig för att bara vara hemma och ta det lugnt idag, det är nog bäst så. Vill bli helt frisk innan jag gör något. Dessutom så ska jag träffa två underbara tjejer på söndag som jag inte sett på ett år eller så och då vill jag ju såklart vara frisk.

Nu: Gå och duscha i riktigt varmt vatten (håller på att frysa ihjäl), göra hår inpackning och sitta med den i 20 minuter innan ur sköljning. Efter duschandet så blir det ansiktskrämer och bodylotion, bodylotion så man slipper flagna för det är ju inte så nice.

Lite senare: Plocka lite i rummet.. och sedan sätta mig vid datan och leta efter lite dansskolor utomlands och dansgymnasium, i sverige antar jag -.-! Usch vill inte gå här. Vet precis vilket gymnasium jag vill gå i och det ligger inte här i närheten om man säger så.
hittade den här heta so real cru tishan när jag sökte på deras crew. Give it to me!

höst är mysigt

Längtar efter hösten och höstkläderna. Speciellt efter skinnjackan som jag tänker klicka hem så fort cashen rullar in. Visst är den snygg? Det står även att den är extra liten i storleken vilket blir perfekt eftersom att minsta storleken i skinnjackor alltid brukar vara förstor och sitta konstigt på mig. Dessutom har jag aldrig ägt en brun skinnis så får hoppas att jag passar i brunt.

Lite armband skulle jag även vilja beställa men vill inte beställa bara ett men dom här armbanden kostar liksom minst 200:- styck och känns lite onödigt att slänga 600kr på några remmar. Haha oj vad ekonomisk jag blev plötsligt, inte likt mig, antar att jag lär mig.

Stövletter- haha jag hatar verkligen det ordet men det heter ju tydligen så, så vad ska man göra liksom? Nothing. Jag vill iallafall ha ett par... stövletter, haha fan vad fult.. aja ett par stövlar! Där har vi ordet. Vill ha ett par stövlar, ett par bruna och ett par svarta. Men dom svarta får absolut inte vara långa med klack det ser så trash ut men dom får gärna vara korta med klack, som på bilden!

Farfar skjortan. Oj vet inte hur länge jag har velat ha en blårutig skjorta, dom är så gosiga men det får inte vara bärsta fladder tyget utan helst flanell eller någon annan gosig textil. Stor ska den vara också, det gillar vi!

Stickat är ett måste. Höst=stickat och stickat=höst. Det är så snyggt och mysigt och gulligt och puttinuttigt med fina stora cardigans. Tyvärr eftersom att jag är den plutt jag är så är det lätt att jag.. ja försvinner i oversize kläder. Så måste hitta en oversize som inte är för over och lite mer size. Are we clear? Glöm inte de stora stickade halsdukarna också, mmhhm höst!

adidas

Det är den här adidas wct jackan som jag vill ha. Den är så sjukt het. Blir dock lite osäker på om den verkligen finns kvar. Jag har inte sett den i affärerna iallafall men det är väl bara att fortsätta leta. Någonstans måste den ju faktiskt finnas, eller? I sure hope so!

Bilden är lånad från Stina Le

Erik Saradpon

Chris Brown - Superhuman by Erik Saradpon

Lil Mama ft. T-Pain - Shawty get loose Superhuman by Erik Saradpon

n.e.r.d

Åh vad jag vill ha den här tröjan. Varför köpte jag den inte förut? Fast jag tror nog att det är lugnt, såg nämligen att det fanns kvar några på hm divided inne i gallerian. Gå inte och köp den nu, får jag vill verkligen ha den haha :p. Kommer bli en as nice dance tee. Var även inne på t shirtstore för några dagar sedan och dom har också en hel del heta tee's. Måste skaffa ett jobb alltså..

Det är något som är riktigt dåligt tycker jag. Varför ska det vara 16 års gräns på arbeten? Okej visst, det skulle bli mindre jobb då men come on. Det är ju ändå nästan inga typ.. 13-14 åringar som ens tänker på att jobba och ännu mindre barnen som är yngre än så. Skit orättvist tycker jag. Fast nu är det ju bara ett år kvar sen kan jag skaffa ett eget jobb och känna lite extra cash, soft.

För er som inte vet det så kommer den här tröjan från Fashion against aids kollektionen. Det är n.e.r.d som designat den.

uscha

Asså jag mår verkligen illa, vet inte vad jag ska göra. Det går aldrig över heller, jag blir galen.. Har hört att det kan vara bra att dricka avslagen cola om man mår illa? eller var det om man hade ont i magen? Åh hjälp mig. Det sitter liksom i halsen, känns som att jag ska spy vilken sekund som helst, fast så har jag haft i en vecka nu och trots det så har jag inte spytt en enda gång vilket tyder på att jag inte är magsjuk och det är jag iallafall tacksam för.

Jag har iallafall bestämt mig för att börja äta nyttigt nu. Tur att min mamma är nyttig också, då slipper jag laga mat till mig själv, jag är verkligen sämst på sånt eller jag är ganska bra på att laga mat men jag orkar aldrig om jag inte får mat så äter jag inte och om jag får mat så äter jag bara för att äta inte för att jag är hungrig för det är jag aldrig längre :(.. Hemskt. Känns som att mina smaklökar har gått och hängt sig eller något, ingenting smakar som det brukar. Nog om det. Tog lite bilder när jag var ute med China, och okej jag erkänner jag är ingen fotograf trots att jag gillar att fota haha, men det kanske beror på kameran, man ka ju alltid hoppas hihi (a)

new moon sneak peek

Dom flesta av er har säkert redan sett den men jag är ju lite seg så don't judge me!  Det var verkligen kul att kolla på den för eftersom att jag har läst boken och allt är exakt som jag föreställde mig medans jag läste den. Snart ska jag föresten börja med eclipse, tror jag gör det ikväll. Föresten om ni inte har läst dom böckerna, så gör det för dom är så otroligt fina och  även väldigt spännande.

Som ni vet som finns det ju två sneak peek's och den här innehåller båda. åh, längtar efter filmen, ge mig novemeber! Nej nu ere dags för frukost, trots att jag inte är hungrig.. men om jag inte äter så lär inte mamma bli så glad så får pressa in nånting ändå haha.


ny design också

Juste jag har gjort om min blogg helt, färger, stilmall, kodmall, headern, texten allting. Blev jätte nöjd faktiskt. Jag bestämde mig förut för att inte börja blogga förens jag tagit tag i designen och.. voila! Men nu måste jag verkligen lägga mig, får inte vakna så sent imorgon eftersom att jag ska hjälpa mamma med tvätten inte nog med det så kommer mormor på middag också, men det blir mysigt.

adidas

Nu sätter dansen snart igång igen och ni skulle bara veta hur mycket jag har längtat efter det. Har ju inte dansat nästan någonting sen i mitten av mig och börjar känna mig lite otränad, men det kommer ju tillbaka nästan på engång som tur är haha. I år blir det två kurser på annikas istället för en vilket innebär fyra nummer på vasateatern, fan vad kul asså. Längtar redan dit (haha det är i maj..). Kommer att ha två olika danslärare nu istället för en. Det kommer bli maija och nico. Nico vet jag är hur grym som helst och jag har hört att maija också är det dessutom så gör hon riktigt snygga koreografier, så det ska bli spännande. Något jag dock måste göra är att köpa ett par byxor, tröjor, väska och eventuellt ett par skor, om jag nu inte kan dansa i ett par som jag redan har hemma. Här är lite saker som jag funderar på att köpa tills dansen börjar. Älskar verkligen tröjan men den verkar vara slutsåld överallt :s? ♥


long time ago

Tjenare tjenare! Vet att jag inte har bloggat på hm.. väldigt länge! Men jag har inte haft någon ork. Efter jag kom hem från grekland kändes allt bara piss och blä. Inte nog med det så har jag mått illa och varit svimmig varenda dag sen vi landade. Bara ångest eller sjuk på riktigt? Tror att jag har fått något virus eftersom att mamma också känner sig dålig och även många av mina vänner säger också att dom känner sig krassliga. Får hoppas att det går över. Men vet ni vad? Just nu längtar jag som en galning efter hösten. Ingen annan som gör det? Om ni inte gör det så ska jag visa er lite bra saker med att hösten börjar, några saker är bara bra för mig haha.

• Höst kollektion. Höst kläderna är alltid så snygga tycker jag.
• Man kan börja använda halsduk utan att folk tror att man är galen.
• Sporter "aktiviternna" som man går på kör igång igen, i mitt fall dansen!
• Jag får en macbook att ta med mig hem och överallt från skolan.
• Det regnar mycket, YAY!
• Regn=mys=kärlek. Man blir romantisk på hösten, det har jag faktiskt hört :)!
• Börjar 9:an och får börja leta gymnasium.
• Man kan börja sminka sig igen.
• Man får ha snygga skor.
• Alla bra tv program börjar igen.

Så ni som säger att ni inte vill att sommaren ska ta slut är galna. Visst om jag hade bott i ett land som är varmt året om så hade jag inte klagat. Men come on, sommaren i sverige? Aldrig riktigt varmt, kvav luft och blä. Det ända bra med sommaren (om man är i sverige) är att man är ledig. Så ja tack till hösten. Jag är taggad!




Jag råkade shoppa liten medan jag inte bloggade.. ;$ can't help it liksom hihi.

ying yang twins ft. pitbull - shake


birthday sex

aaah shit hot hot hot. Jag är kär i honom! Ni måste lyssna och kolla!

eclipse

Time for some sleep. Imorgon ska vi på en släktings fest så jag borde gå och lägga mig nu. Haha sjukt jag har fått min (snart min) värmetång på hjärnan, vill ha den nu nu nu! Nu ska jag gå och lägga mig och läsa dom få sidorna jag har kvar av new moon, sen blir det eclipse! Sleep tight♥

new header babes


t-pain church


värmetång

Har precis klippt topparna på mig själv, det blev bra faktiskt. Jag och mamma har också klickat hem en värmetång till mig, så snart kan jag göra keartin hårförlängningar. Funderar på att ta betalt och göra på folk? Eller bara göra utan att ta betalt, men skulle vara ett bra sätt att tjäna lite extra pengar på, skulle ju inte precis kräva mycket pengar. Man får ju tänka på att det kostar ca 3000 och uppåt om man ska göra hos frisören. Anyway, längtar tills den kommer.♥

raspberry cupcakes


Yammi yam yam! Min cupcakes blev faktiskt lyckade. Inte lika goda som om man skulle gjort choklad cupcakes antagligen, men det är ju en smaksak. Jag gjorde bara raspberry cupcakes för att jag vill ha dom rosa haha. Nästa gång får det bli choklad istället. Lägger ut receptet ifall att någon annan också är sugen på att baka raspberry cupcake's. Här är ingridienserna och tilllagnings tips!

cupcakes:
3 ägg
2 1/2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
100g smör
1 dl mjölk
3 1/2 vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
skal och saft av 1 citron
3 dl färska eller frysta hallon

Frosting:
3 dl florsocker
150g philadelphia ost
1 1/2 färska eller frysta hallon
valfri granering.

Det här var det receptet jag utgick ifrån. Men jag tog egna mått och så ifrån vad jag tyckte skulle vara godast och sen la jag i lite annat också. Det är alltid bäst att improvisera, blir godast så :)!

få tjockare ögonfransar!


Gör så här: Ta en mascaraborste från en mascara som du inte använder. Skölj sedan av den så att det inte finns några gamla mascara rester kvar. Du kan koka den om du vill vara extra noga med att den ska vara fri från bakterier. Sen drar du försiktigt mascaraborsten på vaselinen och målar på ögonfransarna som att det skulle vara vanlig mascara.

Den här proceduren gör du på kvällen och sedan på morgonen så sköljer du bara av det. Om du fortsätter göra såhär så bygger du upp och styrker dina ögonfransar och dom blir betydligt snyggare.

Ögonbrynen:
Om du har problem med att få ögonbrynshåren att ligga på plats så kan du använda mascaraborsten och vaselinen som ögonbrynsvax. Dutta på lite och sedan borstar du till dom med mascaraborsten. På det här sättet kan du också få en snyggare form på dina ögonbryn. Lycka till! :)

make your own cupcakes

Imorgon funderar jag på att testa baka cupcakes. Idag eller rättare sagt igår när jag och mickis var nere på ica för att köpa mat så såg jag att dom hade jätte söta marzipan figurar som man kan dekorera sina cupcake's med. Så det skulle vara kul får se om jag gör det. Någon gång måste ju ändå bli den första :). Nu ska jag försöka klurar ut lite fler saker jag kan pyssla med imorgon kväll för att sysselsätta mig själv.. hmm..♥

new moon

Nu blir det att lägga sig i sängen och fortsätta läsa på new moon. Älskar böckerna åh. Tänk om man kunde få sin egen edward, eller jacob? Verkligheten suger! Som tur är har jag en riktigt bra fantasi vilket är riktigt positivt när man läser böcker, allt blir så mycket mer verkligt då. Hugs and kissies so long.

oljemålningar av mj

Är dom inte för snygga blir helt crazy. Vill verkligen ha dom här två tavlorna i stor storlek, eller jag vill åtminstånde ha en stor. Dom här fina tavlorna går och köpa på wall44. Just nu är det 200:- rabatt och fri frakt så passa på nu. Finns även andra tavlor med Mj på. Fina allihopa men det här var helt klart dom som jag blev kär i. Nej nu måste jag kissa! Puss

me want


m to the usic

T-Pain ft. Chris Brown - Freeze


Bobby Valentino ft Timberland - Anonymous


Mariah Carey - Get your number


midsomer murders

Ikväll blir det att kolla på morden i midsomer med tjejerna, det vill säga mamma och syster. Jag älskar brittiska serier. Det är nästan alltid mulet och regnigt - mitt favorit väder. Blir förmodligen glass och någon god chokladsås eller något till filmen. Det tråkiga är att jag har börjat tappa min aptit. Men jag får hoppas på att det bara är något tillfälligt och att det går över när jag känner mig bättre.  Föresten, det senaste dagarna har jag haft väldigt märkliga drömmar som upprepats gång på gång och jag tror verkligen att dom betyder någonting, att någon kanske försöker säga mig något? Låter säkert dumt men jag känner det. Behåller de flesta drömmarna för mig själv men måste berätta om en. I drömmen så möter jag en hund konstant och den vill visa mig något men jag vaknar alltid. Det är också alltid den rasen på hund som jag alltid velat ha. Men jag har varken sett eller tänkt på den eller på någon hund den senaste tiden så jag får inte riktigt ihop det. Men men det är säkert inget. Men mina drömmar är så otroligt verkliga så det är svårt att låta bli att tänka på dom. Jag drömmer också konstant om en kille vars ansikte jag inte kan memorera när jag vaknat men i drömmarna är det så verkligt, åh.. vad betyder det :(?

im back.. sigh

Jahapp.. då var man tillbaka här igen då. Känns ju inte ett dugg kul. Dock har man fått många fina minnen. Längtar tills nästa gång. Tänkte inte skriva så mycket nu förutom att jag måste berätta för er att jag har sett delfiner! Så glad över det. Såg dom när vi åkte båt ifrån skopelos. Såg till och med en liten delfin baby. Dom var riktigt gulliga när dom busade och hoppade längs båten. Har aldrig sett delfiner förut, eller jo på kolmården under den perioden då jag ville bli delfinskötare, precis som resten av alla 5åringar i världen haha. Puss så länge.

RSS 2.0