underbart söt bikini från chicy.se



Läskigt smal tjej men underbar bikini. Den vill jag ha i sommar. Chicy 495:-

fashion against AIDS

Några snygga fashion against aids tröjor/body. Jag ska stödja och köpa minst en iallafall. Här är Estelle, Yelle och Roisin's egen designade against aids plagg.

liseberg 18 september


Håkan spelar på Stora scenen på Liseberg 18 september! Gissa om jag vill dit.

nu kan du få mig så lätt


Dom är uppe på taken alla är högt över staden
Sommaren snurrade fort, när vi bara snöade bort
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann

sunday


I got the key to your door but how do I get inside of here? he says and points at her heart

15 år nu

Grattis till mig  själv!

damn god youre good


lila street lila

den här är perfekt. Måste klicka hem den.. måste!

grymt


BU!

Fan vad nice, ett eget litet spökhus. Bara jag som vill bo där :D?!

information

Vet ni, jag sov ju hos albin igår och imorse så fick jag frukost på sängen, inklusive jordgubbar, oboy och mackor yami. Han är så gullig. Vi hyrde föresten Twilight igår. Alla säger ju att den är så jäkla bra så vi kände att vi var tvungna att se den och satan vad bra den var. Ska kolla på den igen ikväll, fast med familjen. Albin har åkt till sitt landställe nu och ska vara borta ända tills på söndag.

IMORGON!! dam dam dam dam dam damdamdamdamdam (trumvirvel).
Imorgon så ska jääättans många i släkten träffas hemma hos farbruur. Vet att jag skrivit det tidigare men det ska bli så roligt så roligt så roleliliroligt. Albin den svikaren kommer inte. biiiiiiiatch. Fast vi ska ses på min födelsedag en stund ändå så han får BANNEMEJ fira mig då. Ok? hoppas du läser detta... OKEJ?.............



Men det var väl allt. TJOOOOOOOOOOOOOOOO for now.

nerve pipes


Här är något som jag verkligen skulle vilja ha. Skit nice. Man får designa sin egen, grymt ju. Testa här.

im happy

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA aaaaAAAA
BBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DABBBBAAAAAAAAAA DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOooooo!!!!!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

OH LORD! YES!!!!!


SNAKE SPELET FINNS PÅ FACEBOOK!

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

lax rosa

HEJSAN SVEJSAN I LINGON SKOGEN!
Skulle försköa demostrera med hur vig jag faktiskt är men insåg sedan att eh.. eh.... jag inte hade strechat! juste ja..
OBS! (mycket viktigt!) det är inte prinskorvar jag håller i på bild numero dos utan mina tår. Dom är ny målad. LAX rosa. blubb. Man vill ju inte att folk tror att man går runt och håller i prinskorvar under sommaren, ne det hör hemma på julebordet eller på buféerna på finlands färjorna. Så det så.

everything youre not

Riktig soft dag, jag och albin rörde oss inte från sängen förens halv ett tiden. Jätte skönt. Sen drog han hem för att sedan och spela match, lycka till sötnos. Så nu medans han spelar för fullt så tänkte jag börja packa lite smått, ska nämligen tillbringa en till natt med älsklingen sen åker han till sitt landställe resten av helgen, buhuhwääh. Vi skulle ha egentligen ha varit hos honom hela lång helgen och sen firat min födelsedag med släkten på lördag men det blev ändrade planer.

MEN.

Jag och pappa ska fortfarande firas på lördag (den 23:e) det ska bli riktigt roligt, längtar verkligen. Nästan hela släkten ska samlas hos älskade farbror och grilla och mysa. Ser framemot det!

Måste bara berätta vad som snurrar i mitt huvud. Jag ska ju självklart fortsätta dansa efter sommaren.. DAH. Men funderar på att ta en yttligare kurs i popping eller locking.. hur låter det? Grymt tycker jag. Det grymma med bogaloo är att man kan så snyggt blanda in det med street. Men det är bara en dröm än så länge, måste ju försöka hitta en dansskola som lär ut popping (eller locking). Säg till om ni vet någon. SMEK

mysig dag

Idag har jag och mamma varit inne i stan och haft det riktigt mysigt, pratat om allt och inget, käkat riktigt fräsch mat och handlat lite snygga underkläder. Hade jätte roligt. Nu är hon på jobbat och jag ska snart möta albin som ska spendera natten här med mig och lilla ching. Vi ska gå och köpa lite mumma saker och sedan kolla på sex and the city,l nice. ÅH kom precis på att vi måste köpa ben and jerrys. Nej nu ska jag tömma blåsan. TJOHEJ!

goodnight sweetheart..

.. well its time to go, *bidubididu*

Godkväll gott folk!
Har precis duschat fräsch som jag är och nu är det dags att krypa ner i sängen. Ska försöka få vovvisen att vilja sova med migm har ingen lust att sova ensam.. Imorgon skulle jag har varit ensam hemma med kinesen (min hund) men ville verkligen inte vara ensam, så nu ska älsklingen sova över. Vi ska mysa framför tvn och kolla på sex and the city. Låter inte det mysigt? Ohja. Svarar jag alltid på  mina egna frågor? självklart. Nu ska jag sova. Ingen skola imorgon heller, är för sjuk. Jag ska däremot till mitt finska mumin troll till tandläkare utan handskar med illa luktande händer på östermalm, jag dör av längtan. Nej men han är schysst.. PUSS

hot chocolate

Ooooh yeah, you sexy thing

cool

Okej. Nu har jag precis spytt upp min Qp. Mums. Visste att jag inte kunde äta redan innan jag börjat käka men jag är ju så c00l så jag vill töjja på gränsarna lite. Det är sånt vi coola gör.

För att vara ännu lite ballare så hade jag tänkt ringa min pojkvän och be han komma över och pussa på mig och efter han gjort det så tänkte jag säga att jag precis hade spytt.

Coolt.

NEee nu ska jag käka lite till. Jag vet vad ni tänker... Uuhuuhu cooling.

Albin: my babyu
Elinora: jaa exakt, jag är din äckliga lilla spy bebis. Du borde ta hand om mig hålla mitt hår när jag spyr och sånna romantiska saker

ååh vi är så söta ihop!

Jag i nuvarande läge: B-D - Det vill säga COoOooOOL!

inte ok

men VA?!

vaaaaaaaaaaa?

Här går man och åmar  sig över att man fått en rynka... eller 2.. och sen när man kollar i spegeln så är den.. eller dom.. borta! bara sådär voila lixom, hallå?

Hur ska du ha det? va?

Nej nu är jag frustrerad. Stop messing with maaaah head sister. GAH!

grattis i förskott!

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här. Inte nu på ett tag. Det har visat sig att superwoman inte är odödlig. Ja, det är i egen hög eller låg(?) person som jag säger det här. Jag har fått en rynka... eller kanske två....... BUHUHUÄHÄHÄ.

VARFÖR?! WHYYYYYY. VARFÖR JAG? VARFÖR NU!?! VAAARFÖR I PANNAN!..



10 minuter senare.


Jag har nu samlat mitt förnuft och... (tar mig i kragen) tagit mig i kragen. *haarkel*

Jag har ett problem som måste lösas. En lösning måste finnas. Jag har inte kommit på lösningen än. Men jag har däremot kommit på orsaken.

Det måste ha varit under min "seriöst?" period. Försök själva säga "seriöst?" utan att få en rynka i pannan.. "seriöst?" Nej juste det går inte!

Fan.


Jag fyller ju faktiskt år snart. Här är present tips till mina nära och kära:



Vet inte riktigt om jag är redo för botoxen ännu. Men det blir in case lixxxom!

förlåt

Förlåt för diskrimineringen i tro om att det bara är bellas som läser min gråa blogg.

CIAO bello!

oh johnny!

Jag är kär. Har precis kollat klart på filmen Chocolat. Sviiiiiiiiiiiiineeebraaa. BrabraBRaBrrrrraAAA. se den.. or die! 


You heard me?!

Good. Nu ska jag gå och kyssa fodralet till filmen. CIAO bella!


I hopp om att ni hör mina ljudeffekter:
aaarrrr drewwlellwllwllwlrlldreggggglllaaflalklsfluosh, *rinner ner slem från min mungipa* dreeeewl.

bokstavs ring

Vaknade precis, är så seg av mig. Fick nyss sms av ludde som sa att han skulle förbi min skola idag. Just idag när jag inte är där. Riktigt irriterande, blä :(. Men iallafall kolla vad jag vill ha så sjukt snyggt! mi lajkiii.

här kan du köpa dom.

sjuk

Ska slagga nu är så jäkla trött. Det blir nog ingen skola för mig imorgon heller, uusch mår INTE bra.. inte alls! Trots att jag är sjuk så fick jag träffa albin en stund. Skulle till skolan och hämta böcker så passade på att gå hem till honom en stund, var där lite mer än en timma och bara mös, underbart. Nu ska jag sova. PUSS

dear anthony

Min underbara vän anton, vad skulle jag göra utan dig anthony :)<3

myckte intressant

Min chatt med flickan i rummet bredvid... lät som en titel på ett försök av en svensk "läskig" film fast menade min syster.
Håll i er, detta kan bli spännande!

Micaela:
eggmacka
Elinora: äggsmoergås
Micaela: mejd smur
Elinora: mejcket sallt
Micaela: å mjulk
Elinora: gött mu
Micaela bää..
Elinora: *squeeze squeeze* moo
Micaela: jamey
Elinora: filibabe
Micaela: nu jag gå o ska håret få tvättat, förstått vad menar jag :):)?
Elinora: jag tror jag har förstååått
Micaela: gott
Micaela: hejda ching
Elinora: tju chong

2 minuter senare

Elinora: du
Micaela: jo
Elinora: det är färjan ikväll brum brum tut tut
Micaela: noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Elinora: håkan mums mums
Micaela: basjskorv ursäkta mitt ordval
Elinora: ok kan ju åtminstånde använda z.
Micaela: okej, ska jag göra ett till försök?
Elinora: en gång till
Micaela: nu ska jag gå o diska! bajzkorviz
Elinora: okejz

Jag sa kan. Luriz. Vet inte vad som är konstigast, att jag skrev att jag skulle squeeza mjök ur en mu eller att vi chattade med varandra? WelL welL. Tillbaks till ansiktsboken, syster skulle vara right back typ.. nu.

Har ni tur kanske det blir uppföljare.. *SMILE*

s a t c

Sex and the city funkar alltid när man är seg och slö. Blir ju inte direkt piggelin avre men jag gillaaaar'e . Lever sig in i carries liv på manhattan, jag har halsbandet iaf! Haha nej men nu ska jag försöka vila igen, kanske plugga lite först. Har biologi prov på onsdag. Vet inte om det är för att det nalkas sommarlooov men jag orkar knappt bry mig om skolan, känns inte viktigt. Fy elinora dålig förebild! Om det är några små elinora pressande sex åringar där ute som ska fylla sju och börja ettan så, really sorry dudes (dude, betyder kompis. Ni har antagligen inte lärt er engelska än) men fan vad tråkigt. Men jaa jag vet att det är viktigt. Varför vet jag inte riktigt men jag vet att jag vet iallafall. Dah. Trött+ sjuk =.. spretiga ögonbryn?! wtf. Usch. Nej nu ska jag bannemej ta en nap! Åh napp.. miss those little things, wääh :(! PÖSS/ elinora

“As we speed along this endless road to the destination called who we hope to be,
 I can't help but whine, 'Are we there yet?'”

här var det mysigt





Så myysigt, åå varför är man inte född i ett varmt land?! Måste vila har så jäkla ont i huvudet. PUSS

nelly

Kan inte bestämma vad jag ska ha på mig på skolavslutningen.. Några alternativ;


oh yeah

Godmorgoniii! Nu är det dags att tralla till skolan.. eller inte. Det är 45 minuter kvar tills jag ska gå och jag har absolut ingenting att göra, helt sjukt. Brukar alltid vara stressad. Så jag passar på att visa upp mitt nya hår och mina pommesfrites fingrar.  Ha en skön dag ! Peeeace out. /Elinora

färdig

Har precis gjort klart min engelska läxa. Trots att den var grymt lätt så är det alltid lika skönt när man har gjort klart ett skolarbete. Stolt över mig själv ju. PUSS

my addiction


fresh

Idag har lilla jag varit hos frisören och färgat å klippt håret. Jag är väldigt nöjd, blev ungefär precis som jag ville. Mörk brunt med blonda slingor! Hade ju först tänkt att klippa lugg också men jag fegade ur. Vilket jag är glad över nu. Inte bra att göra något som man är osäker på då det alltid är risk för att man ångrar sig. Orkar inte anstränga mig för att man ska få en bra bild på håret så det blir en halv taskig webcam bild. /E

the riiiiiiiiiiing, watch out guys!

the one and only, the prodigy

Grymt skön låt att dansa till men ibland undrar man vad fan som pågor i deras huvuden haha.

this is why im hot


Kan inte bestämma mig vilka som är snyggast. Funderar på att klicka hem båda två. Heeeeeett ju.

junkyyard


onsdag

Hej och hallå!
Första skoldagen för mig den här veckan då. Riktigt soft dag. Fick reda på imorse att vi hade uppsamlingsdag vilket innebar halvdag med teknik och halva dagen brännboll. Håller på att bygga hus på tekninken så det är bara kul och brännbollen slapp jag eftersom ingen hade sagt något och jag hade ändå inte rätt kläder. Så jag och albin gick hem till honom gjorde te och kollade på film. Vi såg underbara älskade, bra film, michael nyqvist är sötast i sverige, tror jag haha. Efter det så låg vi och garvade hur länge som helst.. Haha det var läääänge sen jag skrattade så mycket som jag gjorde idag. Helt galet. Sen myste vi en stund och efter det så följde han mig en bit. Så dagen har som ni kanske fattar bara varit bra. Nu ska jag fortstätta jobba med bild uppgiften som ska vara inlämnad imorgon, härligt! PUSS

tacket

Pluttarna längst fram, vi stora står där bakom.. Fast med tanke på min längd borde jag kanske stått vid dom?

cruise

Det var champange i våra sviter när vi kom!

Pappa öppnar sina presenter

pappa ville ta kort på mig :)

jag är helt vit i ansiktet haha?

Han fångar alltid dom finaste sidorna av mig på bild...

Micaela och jag i våran egna hytt

Min fina fina fina mamma ute på deck eller däck tror deck.

Lite bilder från kryssningen, mysigt hade vi! /E

kryssning

Nu sticker jag iväg på kryssning. PUSS

elinora

Kolla vad som precis kom med posten! Tack underbara mamma. Mitt egna "carrie halsband"  :)))

11 maj

grattis älskade pappa! Idag fyller pappa år och vi firar det med en kryssning, så blir inget bloggande nu några dagar. Ingen skola heller, haha suckers!

skräckfilm

help me. Nu ska strax yo, madre y padre kolla på skräckfilm, så det är bara att dra på sig blöjan.
Nu: DUSCHA!

föreställning número dos

Borde ju vara glad nu, det gick så jävla bra idag men fan.. Dansen är ju slut nu, ååååååh känns som att mitt liv är slut också. Måste dansa i sommar, måste. PUSS

peace

Köpte dom här peace örhängena idag, sjukt snygga! Peace out.

grattis madeleine!

Grattis på 15 års dagen gullunge! Kunde tyvärr inte komma och gratta dig idag pga showen, men hoppas du haft världens bästa födelsedag, det förtjänar du :). PUSS

glada elinora

Så här glad är jag just nu. Min dag har varit underbar. Dansen gick jätte bra men det kommer gå ännu bättre imorgon! Åh vad glad jag är! PUSS

nu drar jag

Nu måste jag sticka! Sminkning och allt fixas där så kommer inte se såhär tråkig ut. ADJÖ

föreställning número uno

godmorgon pales! Har nyss vaknat och ska redan börja packa inför dagen. Första föreställningen idag, yay! Idag är jag inte nervös utan bara glad och speedad, sweet. Lycja till elinora! Tack snygging! PUSS

jag är trött


Nu står duschen och sängen i kö till mig. Godnatt, och lycka till till mig själv imorgon. Sleep well, vote right. Elinora for president! Peace./elinora & china

bounce

Lätt min dröm i sommar, men säkert fullbokat redan.

very najs


Precis just exakt så här vill jag ha mitt hår, B E A U T I F U L.

kill yourself

 Timbaland feat. Sebastian & Attitude

vasateatern

Oh, jag är så jäkla trött. Kom precis hem från fem timmars dans och ljussätting. Har skuttat runt som en liten boll och känner att mina ben börjar svika mig nu haha. SEGT! Men trots det jobbiga så hade vi skit kul och imorgon gäller det. Kan inte fatta att tiden gått så fort, buhu. Lite kassa bilder från dagen. Puss elinora.

idag hände något konstigt...

Idag fick jag ett ärr i pannan

vänta.. vadfan.. aj... jag känner hans närhet..

voldemort!

HJÄ....


fredag


Jag packar kläderna och japan är social. Nice.

hey miss dj

Ska ta 12.54 tåget till centralen för att sedan möta tjejerna och grabbarna och sedan ska vi till vasa teatern och där ska vi vara till 18.00. Så det blir inget speciellt för min del ikväll. Har ju show både lördag och söndag så jag behöver min skönhetssömn. Nu måste jag fixa så jag har med mig allt för om inte allt är perfekt i minsta detalj så kommer jag bli torterad mitt på scen och  det vill vi ju inte.. eller? CHackKA RacKA TJINaLInga LINGa LiNg. Jag ska bli DJ.

jag är korkad

Okej jag är ju inte lite dum jag. Har på något konstigt vis lyckats spärra min andra blogg?! Den är helt sjuk. Går inte att logga in. Och vad gör man då om inte en ny blogg. Hehe shiit vad jag är jobbig. Tur att man inte har så många läsare som förut.. Verkligen jag menar det, underbart... heh.

RSS 2.0