YO!

TJENA MITT BENA, bloggar på www.minimini.dances.it nu eftersom att min blogg krånglar jämt och ständigt, see ya there fellas!

I'ts a given

Idag har jag verkligen inte haft tid över att blogga, har suttit vid datan heeela dagen men bara pluggat och facebookat lite, såklart hih. Min syster har varit jätte gullig idag.. och elak! Vi börjar med det positvia:

• Hon lagade en jätte god till familjen idag, potatisgratäng och kött + sallad.
• Hon gjorde en grymt god hallon och blåbärs paj till efterrätt. Skojar inte när jag säger att min mage är svullen nu!

negativt:
• Jag var helt död efter skolan och pluggningen så la mig i sängen en stund och somnade, då kommer hon in, sliter av mig täcket och skriker "SKULLE INTE DU PLUGGA?!? VET DU HUR MAN GÖR BLÅBÄRSPAAJ?!!?" haha fyfan, fattade ingenting..

Får dansa bort pajen imorgon. Woho hade glömt att jag skulle dansa imorgon också, dock lite nervös eftersom det är en ganska så avancerad grupp men äh vafan, jag grejar't! OH det går en skit het kille i min grupp också (tror jag), hur ska jag kunna fokusera!?! Nej behave mini! Det kommer gå jätte bra och åå det är speglar i hela salen så kommer se honom överallt haha bajz också, nej men ärligt. Inget kan knäcka mig... inte ens en jätte het lång, musklig kille med surfar frilla och som framför allt dansar riktigt bra.. nu är det bara att be för gud att han inte ser det här inlägget haha! Skulle vara så typiskt hahaehahehhe...  *bita sig i läppen*

willing to wait

shiit det är så jäkla kallt hela tiden, jag tror att jag skulle kunna ha ett styrkepass i 3 timmar och fortfarande vara iskall och ha världens sämsta blodcirkulation. Brukar för mesta dels vara händerna, näsan (haha,vet!) å fötterna som är kalla men nu är mina armar helt kalla, som ett lik.. Ja precis så känns det, jag känns som ett lik och blek är jag också eller nej jag är typ gul (?) haha wtf. Aja nu ska jag gosa med täcket. Btw, bästaste tarre kirrar en blogg åt moi eftersom att det är så mycket krångel med min bajz-blogg. Tack du är så söt. Neeej vadfan öronen är också helt iskalla.. houston we got a BIG problem with a mini girl. My öronsnibbar is like ice ice ice, baby.

I'm not in love, It's just a phase that i'm going through

Första dagen på den här terminens dans, det var hur kul som helst. Nyr grupp och ny lärare, kommer dock ha kvar min gamla lärare också (så glad för det!) fast på torsdagar, precis som förut. Fast har bytt grupp där också. Nu börjar jag 17.00 på torsdagar. Slutar skolan 15.30 på torsdagar så det blir en ganska så svettig dag!

Idag dansade vi till Rihanna's "that la la la" jag hade aldrig hört den förut men beatet var underbart, och skön att dansa till. En ganska så lugn låt med lugn dans, men kraft i rörelserna är det ju såklart, dah! Fast vi ska antagligen byta låt och göra en ny dans, brukar alltid bli så haha. Tänkte lägga ut låten som vi dansade till, men blir fanimej osäker på om den verkligen lät såhär, känner ju igen den.. men kanske var någon mix vi dansade till eller så blir bara inte samma sköna ljud från mina högtalare som från dom inne i dansstudion haha :(.. Ajjjjaa den är skön iallafall, låter inte alltid som Rihanna, skönt ju, hennes röst är rätt jobbig tycker jag haha. Sårri rihanna.


I think my heart might explode

Det är nästan bara precis själva början utav låten som jag diggar resten är liksom lite weak.. Vene vare är men något blir tjatigt, kan det var att samma beat går on and on? Men den är ändå rätt skön haha vet inte, jag är dubbelmoralisk!


defence

OH DAMN vad vitamin defence var god. Alla babblar om dom där vitamin drickorna hela tiden och trodde inte det var något speciellt med dom, men seriöst haha jag är in löve! Det var så jäkla gott och jag fick verkligen en "kick" utav det, och dessutom slapp jag huvudvärken som jag alltid får när jag tränar, så den här ska jag börja köpa dagligen. Man blir faktiskt glad utav den också hihi!

I swear to god that I could marry me this young little fella, min kärlek till dig är äkta.


yam

fyfan vad jag är bra på att baka bröd!

RSS 2.0