dekoration


Haha tänkte också visa min skillz inom ritning! Grymma eller hur? haha, ne men hittade inga bra bilder så ritade, och det blev ju mycket bättre haha.. Men iallafall eftersom att ni antagligen inte har den blekaste aningen om vad jag ritat så är det nämligen så att jag har ritat tre ramar och innan för ramarna så är det sånna där gamla skivor, tror dom kallas LP skivor? Tyckte det var en grymt het idé. Det vill jag ha på min vägg! Gissa vems skivor som jag ska rama in? Mj's såklart! Men nu är då frågan, vart kan man köpa sånna skivor :o? Får fråga mamma imorgon, kanske kan köpa på någon secondhand affär? Kisses♥

Haha jag är bannemej stolt :D! Lägg märke till detaljerna på skivan! Klicka för större bild.

Kommentarer
Postat av: ELINA

haha, japp;) Jag åker den andra augusti och är där i en vecka, jag ska till nåt ställe som börjar på A? som ligger på Kreta:)

Själv?:D<3

2009-07-13 @ 10:02:03
URL: http://denfinasteelina.blogg.se/
Postat av: emma

haha tack för det! vad sysslar du med idag?

2009-07-13 @ 12:04:32
URL: http://metrobloggen.se/Obscene
Postat av: Hanna

Hej!



Jag tänkte först tacka så hemskt mycket för att du röstade på mig i tävlingen om datorn! Jag uppskattar det verkligen. Nu är det två dagar kvar tills tävlingen avslutas (ons 15 juli kl. 15.00), och jag ligger tvåa just nu. Jag behöver alltså din hjälp nu i slutspurten!



Jag undrar om du skulle kunna skicka länken till några vänner och be dem att rösta (via mail, MSN, Facebook eller kanske lägga ut länken på bloggen?), rösta från ett annat IP-nummer (från jobbet, biblioteket, en väns hus, sommarstuga eller liknande) eller sprida tävlingslänken på något annat sätt. Jag vill verkligen vinna, och kan inte göra det ensam!



Länken till min tävlingssida: http://www.asusnordic.com/summertour/?p=338 (man röstar genom att klicka på den rosa snäckan - det tar bara nån sekund)



Om du bestämmer dig att hjälpa mig, kommentera gärna tillbaka så att jag kan tacka för hjälpen!



Många kramar//Hanna

2009-07-13 @ 23:32:04
URL: http://gratisbesatt.blogg.se/
Postat av: julia

sv.okej:)vad kostar det på annikas?:) för jag kikade in på hemsidan och då stod det inga priser :/

puss!<3

2009-07-15 @ 17:41:32
URL: http://jjuuliiiaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0